Bezorging

De verzending van de door de consument bestelde goederen worden verzonden door een door blokhutreus toegewezen transporteur. Er zal zodra uw bestelling klaar staat voor verzending telefonisch contact worden opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak. De door de consument bestelde goederen worden bouwklaar (bij blokhutten, tuinhuizen, prielen, aanbouwpakketten en garages) volledig gesealed afgeleverd bij het door de consument opgegeven afleveradres.

Gratis thuisbezorging

Gratis bezorging is alleen van toepassing binnen Nederland en zal tijdens het bestelproces voortijdig het afrekenen/afronden van de bestelling als zodanig worden weergegeven. Bij producten waar de gratis bezorging NIET van toepassing is zal er een bijdrage in de verzendkosten worden berekend en worden weergegeven. Afhankelijk van de beschikbare verzendmogelijkheid (pakketpost of vrachtpost) gelden bij bestelling van deze producten verschillende bijdragen in de verzendkosten. De hoogte van deze bijdrage zal worden weergegeven tijdens het bestelproces voortijdig het afronden van de bestelling.

Zelf ophalen

Ophalen van bestelde goederen (indien/zodra voorradig) kan op (telefonische) afspraak van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Betalingsmogelijkheden

Via bankoverschrijving - ( bij bezorging )
Vooruitbetaling via bankoverschrijving middels een factuur welke u via de e-mail van ons ontvangt. Het totaalbedrag va uw bestelling dient 2 dagen voor de doorgegeven leverdag bij ons te zijn bijgeschreven. Voor maatwerkopdrachten vragen wij een aanbetaling van 50% en de resterende 50% bij oplevering.

Contante betaling - ( bij afhalen )
Betaling van de door de consument bestelde goederen dienen contant te worden voldaan op moment van afhalen. Let op ! - Bij ophalen kan er alleen contant worden afgerekend!

iDEAL / Bankcontact/Mister Cash - ( bij verzenden van kleinmateriaal )
Losse producten onder de noemer "kleinmateriaal" en/of "accessoires" ( verf, schroeven, etc. ) dienen vóóraf te worden betaald en worden pas verzonden zodra de betaling bij ons is bijgeschreven. Deze betalingen kunnen worden voldaan middels meerdere online betalingsmogelijkheden zoals bv. iDeal of Bankcontact/Mister Cash.